Annin sekametelisoppa

Blogi on muuttanut osoitteeseen http://annin.hommat.info

9/01/2006

Kiitos ihana SNY!

Kipaisin tuossa pikaisesti postilaatikolla josko Villihelmen tilaukseni olisi saapunut. Olihan se. Ja jotain muutakin. Salainen neuleystäväni oli muistanut minua kirjeellä! Maltillisin mielin kiiruhdin kotiin ja avasin ensin helmikirjeen ja tutkailin ostoksiani rauhassa ja sitten siirryin Ystäväni lähetyksen kimppuun. Ja voi että mitä ihanaa paketista paljastui! Katsokaa! Kyynel tuli silmäkulmaan, niin otettu olen tästä lahjasta!
Kiitos! Lapaset ovat paitsi IHANAT(!) myös JUURI SOPIVAT! Kiitos! Kiitos! :-D *lentosuukko* Paketissa oli myös tuo ihana kisukortti, jossa mukana lankatiedot (7 veljestä ja valoanni) sekä nettiosoite lapasten ohjeeseen! Kiitos! (Sanoinko jo kiitos?) Kyllä mulla nyt on pihan komeimmat lapaset ja lapset saa olla kateellisina ;-D

6 Comments:

 • At 18:24, Anonymous Anonyymi said…

  Onpas todellakin upeat lapaset!

   
 • At 18:47, Blogger Unknown said…

  Siis niin upeat! :)

   
 • At 21:52, Blogger Puputsi said…

  Hienot lapaset! Olisit laittanu meillekin sen linkin ;)

   
 • At 22:18, Anonymous Anonyymi said…

  =)
  t:salainen neuleystävä

   
 • At 16:41, Anonymous Anonyymi said…

  Mielettömät! Sulla on kyllä huisin ihana sny :)

   
 • At 11:12, Anonymous Anonyymi said…

  Nyt on mut aivopesty, tähän asti olen ollut lähinnä raivona joka paikassa esiintyviin pääkalloihin, enkä ole niitä vaatteita lapsille ostanut, mutta:Mistä ohje löytyy noihin lapasiin, lapset varmaan kiljuis riemusta.Se valoanni lanka on jotain niin kamalaa, että noi lapaset ois hauskaa "kitschiä". Novitan sivuilta en ainakaan löytänyt...joten Please, saisiko linkkiä?

   

Lähetä kommentti

<< Home